Call Of Duty 4 Modern Warfare Full indir


Call Of Duty 4 Modern Warfare Full indir
Call Of Duty 4 Modern Warfare Full indir
Merhaba arkadaşlar. Bu yazımızda sizlerle aksiyon oyunlarının en iyisi olan Call Of Duty 4 indirModern Warfare oyununu tanıtacağız. Oyun Activision firması tarafından geliştirilip piyasaya sürülmüştür. Oyun bol ödüller kazanmış ve arkasında büyük bir hayran kitlesini barındıran bir oyundur.
Oyun, COD serisinin dokuzunca, Modern Warfare serisinin ise dördüncü oyundur. Oyunu ilk açtığımızda kolay ve karmaşık olmayan bir menü bizleri karşılıyor. Oyunun grafikleri gerçekten harika. Activision firmasının COD serileri için özeli ürettiği grafik motorlarıyla tasarlanan grafikler kendilerini hayran bırakıyor. Oyunda yeni tasarlanan mekanlar ve silahlar eski oyundan oldukça farklı.
Oyun, gerçekten çağımızın çok üstünde bir teknolojiyle hazırlanmış bir oyundur. Yapımı tam tamına 2 seneyi bulan Call Of Duty 4: Modern Warfare  oyunu senaryosu ile de bizleri büyüleyecek. Oyunda ABD ya da İngiliz askeri olarak başlayacağız ve teröristlere karşı amansız bir mücadele vereceğiz. Oyunun en güzel yanlarından biri de değişken bir senaryosunun olması. Yani oyun, sizin alacağınız kararlara göre değişkenlik gösterebiliyor.
Call Of Duty 4 Modern Warfare indir oyununu full indirebilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.
Call Of Duty 4: Modern Warfare Sistem Gereksinimleri
Windows XP SP2 veya Windows Vista
Intel Pentium 4 2.4 GHz – AMD Athlon 64 2800+ veya çift çekirdekli 1.8 GHz işlemci
512 MB RAM (XP) – 768 MB RAM (Vista)
NVIDIA GeForce 6600 veya ATI Radeon 9800 Pro
8 GB boş HDD alanı

Call Of Duty 4 Modern Warfare indir

Megaco : TIKLA INDIR


0 yorum: