Fifa 2014 Full indir – Tek Link

Fifa 2014 Full indir - Tek Link
Fifa 2014 Full indir – Tek Link
EA Sports firması tarafından geliştirilip piyasaya sürülen dünyanın en çok oynanan spor oyunu Fifa 2014 indir , yeni sürümü ile hayran kitlesini daha da arttıracağa benziyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Eylül ayının 27’sinde çıkan oyun içinde muhteşem özellikleri barındırıyor.
Oyunun bir çok artı özelliği var. Eksi özellikleri yok denecek kadar az ama önce eksi özelliklerini sayarak başlayalım. Öncelikle oyunda ne yazık ki Spor Toto Süper Lig ‘i olmayacak.  Oyunda ülkemiz Türkiye’den Galatasaray yer alacak. Ayrıca milli takımlar bölümünde Türk Milli Takımı  da yer alacak. Oyun yeni nesil grafik motorlarıyla tasarlanmış olarak önümüze geliyor. Eski sürümlerden daha rahat bir oyunla beraber gerçekçilik hissi arttırılmış durumda.
Daha gerçekçi bir yapıya bürünen bu oyun yeni özelliği olan ‘ Legends ‘ ile de  oyuna farklı bir hava katıyor. Bu bölümde efsaneleşmiş futbol oyuncularıyla top koşturabileceksiniz. Efsaneleşmiş futbol oyuncularının arasında, ismine çok aşina olduğumuz ve tanıdık bir isim olan Hagi de bulunuyor.
Oyunda ki yeni kariyer modu ile scout kısmı da geliştirilmiş durumda. Artık oyuncu  gözlemi yaparken daha kapsamlı bir araştırma yapabileceğiz. Yeni eklenen oyuncuları, stadyumları, topları ve özellikleri ile muhteşem bir oyun olan Fifa 2014 indir ‘ü sitemizden mutlaka indirin.
Fifa 14 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP
İşlemci : Intel Celeron Dual Core e1200 1.6 ghz veya AMD Athlon x2 3600
RAM : 1 GB
Ekran Kartı : Nvidia geforce 8400 veya Ati Radeon 9550 256 MB

Alternatif Link (Roketindir) : Fifa 2014 indir – Fifa 14 indir


0 yorum: